• Comares

  Comares

  Het balkon van de Axarquia
 • Axarquia

  Axarquia

  De streek vol natuur en geschiedenis
 • Andalusië

  Andalusië

  Het échte Spanje

Omgeving en activiteiten

Geniet van de prachtige omgeving. Wilt u lekker onthaasten? Rondom de Finca vindt u alle rust. Ook zijn er tal van leuke (sportieve) activiteiten in de omgeving.

Het prachtige landelijke gebied met bergen, valleien, strand en zee, heeft aan iedereen iets te bieden. De streek biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden en te onthaasten. Ook voor de adrenalinezoeker zijn er tal van mogelijkheden.

De stad Malaga ligt ongeveer een uur rijden van Finca La Loma en is zeker een bezoek waard.

Comares

Van verre ziet u het witte dorp Comares als een adelaarsnest hoog op de berg liggen. Het is dan ook niet gek dat de Moren deze plek Qumaris of Hins Comarix noemden, dat “Kasteel in de hoogte” betekent. Dit pittoreske dorpje noemt men ook wel het ”Balcon de la Axarquia” omdat het dorp op meer dan 700 meter hoogte ligt en spectaculaire uitzichten heeft. Samen met nog dertig andere witte dorpjes maakt het onderdeel uit van de streek La Axarquia. Dit is een prachtig, nog wat minder toeristisch gebied, ten oosten van Malaga in de provincie Andalusië.

Lees meer
Comares

Axarquia

Het prachtige gebied Axarquia ligt ten oosten van de stad Malaga en heeft als hoofdstad Velez-Malaga. Het gebied heeft met meer dan 3.000 zonuren per jaar het beste klimaat van Europa. Deze “Comarca” (district) wordt begrensd door de Middellandse Zee in het zuiden, Malaga stad in het westen, de heuvels in het noorden en de provincie Granada in het oosten.

Lees meer
Axarquia

Andalusië

Zinderende flamenco muziek, tapas, sherry, zon, zee, strand, ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en jarenlange tradities. Beroemde steden als Cordoba, Granada en Sevilla hebben een lange en boeiende geschiedenis. Kleurrijke feria´s en optochten met puntmutsen tijdens Semana Santa. Costas met uitgestrekte parelwitte stranden. Dit is het echte Spanje: Andalusië.

Lees meer
Andalusië

Galerij

big
big
big
big
big
big
big
big
big
big
big
big
big
big
big