Adres

Lugar Loma Los Ventorros-Mazmullar,
Casa D88, 29195
Comares, Málaga
Telefoon mobiel: 0034 669 915 479
Telefoon vast: 0034 951 167 966

Contact / reserveren

Op weg naar Casa Rural Finca La Loma

De meest ideale manier van reizen is vliegen. In minder dan 3 uur bent u op Malaga airport. Op dit moment is er een nieuwe aanbieder Vueling die vanaf Amsterdam en Brussel op Málaga vliegt. Vanaf het vliegveld Niederrhein (Weeze, Dusseldorf), vliegt Rayanair en Transavia vanuit het zuiden van Nederland met voordelige directe vluchten op Málaga.

Op de website van Transavia vindt u meer informatie over voordelige vluchten. Om een auto te huren kunt u goed en voordelig terecht bij Autohuren.nl , CarGest AutoRent (buiten het vliegveld) en Sixt.

Route

Met de auto vanaf het vliegvleld is Finca La Loma eenvoudig te bereiken:

Vanuit de parkeergarage van het vliegveld volgt u de E15 / A7 richting Malaga, daarna de A7 richting Almeria / Motril. Na 35 km op de A7 neemt u de afslag Velez Malaga /Torre del Mar [Centro Comercial El Ingenio].

Blijf links rijden op de afrit en op de rotonde neemt u de vierde afslag richting Colmenar / Alhama de Granada. Er volgen nu 2 rotondes, deze steekt u recht over en u vervolgt de A356.

Op A356 ziet u aan de linkerkant een wegrestaurant El Cruse, hier gaat u linksaf richting Comares. Vervolgens komt u door de dorpjes Triana [let op de verkeersdrempels!!] en Benamargosa. In Benamargosa volgt u de weg naar Comares.

Na het dorpje Salto de Negro ziet u na ca. 1.7.km de afslag naar Comares [7km]. Deze weg heeft op sommige plaatsen een hoog stijgingspercentage!!! Boven aan de berg gekomen vervolgt u de weg richting Los Ventorros, deze weg rijdt u door tot het bord van Los Ventorres u, na ca 200 meter ziet u rechts van de weg het bord van Finca La Loma. Hier neemt u een overhaakse bocht naar rechts [1e versnelling aanhouden!]. Doorijden tot boven en u hebt uw bestemming bereikt!!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0034 951167966 of mobiel 0034 669915479

U ontvangt een gedetailleerde routebeschrijving bij reservering.